maanantai 23. maaliskuuta 2015

Mä tanssin mä hyörin ja sitten mä lepäilin

Nyt on kaikki tanssinäytökset tanssittu ja taas palattu arkeen, melko vähäksi aikaa tosin koska perjantaina alkaa pääsiäisloma! Unta ja ruokaa ja kaverihommia, en malta oottaa :) Viime viikko oli hyvin tapahtumarikas ja erityisesti tanssia täynnä, mutta alotanpa tässä nyt kuitenkin edeltävän viikonlopun yökyläilykuvilla.


Meillä oli pizzaa...


...leiri olohuoneessa...


...ja kohtuullisen väsy kissa <3___<3
Mutta maanantaina ei tosiaan tarvinnut mennä ollenkaan koululle vaan koko päivä vietettiin tanssinäytöksen merkeissä. Kenraaliharkoissa saatiin sitten tietää sisään- ja uloskäynnit lavalta ja muut vastaavat ja itse esitykseen mennessä ei enää stressannut! Oli huippua esiintyä pitkästä aikaa ja kyllä ne vaan menee aina kaikki biisit paremmit yleisön kanssa. Melkein kaikki esiintymisasut oli hyvin jäätävähköjä mutta esimerkiksi mun leveelahkeisista kirkkaanvioleteista liian isoista sifonkihousuista hopahtavaan biisiin sain ponnareiden avulla käärittyä samanlaiset pökät kun Aladdinilla ja heti tunsin olevani paljon gangstampi :D Oli vähän outoa esiintyä ihan uudessa paikassa uudehkojen ihmisten kanssa Studion näytösten sijaan, mutta oli kuitenkin tosi kivaa!


Tiistaina ei tarvinnut mennä kouluun kun vasta lounaan jälkeen koska aamun tanssitunnit oli peruttu ja tuntui tosi hyvältä. Muuten ei kouluviikolla tainnut mitään kovin ihmeellistä tapahtua, englannissa kirjoitin aineen "How formal and informal language is used in college", jota meidän opettaja ylisti ja sanoi että ansaitsisin melkeinpä A*, score. Ja perjantaina actingissa oli esitelmät "How to produce voice and maintain a healthy voice" ja sekin meni ihan hyvin. Ai niin ja tiistaina saatiin kans arvosanat ekasta actingin unitista, eli niistä kahdesta näytelmästä jotka tehtiin ja sain D joka ei oo ABCD-asteikon D vaan BTEC-kurssien D eli Distinction, score x 2!


Lauantaina käytiin koko host-perheen kanssa aamulla juoksemassa ja juoksin jotain viiden kilometrin kaltaista! Tanssissa oltiin tehty torstaina kaikkia fitness-hommia ja perjantaina oli ihan kunnollinen kolmen tunnin tunti joka kyllä todellakin tuntui kolmelta tunnilta, niin olin valmiiks jo aika lihasjuminen, mutta jaksoin koko lenkin ja oon aika ylpee. Sitten käytiin normiruokaostoksilla ja myöhemmin mentiin vielä Costcoon, jossa myydään suunnilleen ihan kaikkea, mutta kaikki vaan tosi isoissa pakkauksissa. Oli tosi hauskaa vaan kävellä ympäriinsä ja ihmetellä, himotti esimerkiksi 48 patukan Snickers-pakkaus, mutta jätin sen kuitenkin hyllylle ihan iloisena koska vois olla vähän liikaa... Ehdottomasti paras löytö sieltä oli kuitenkin persimonit! MAALISKUUSSA!!! Ostettiin kaks 16 hedelmän pakkausta, koska ollaan kaikki ihan faneja. Oon nyt maailman onnellisimpana syönyt noita useemman päivässä. Illalla oli partyt Niamhin luona ja oli oikein mukavaa mutta ei kuitenkaan parhaat paardit missä oon ollut :DEilen aamusta lähdettiin Lontooseen määränpäänä The Royal Ballet School, jossa me collegen balettiryhmän kanssa esiinnyttiin osana aDvANCE -projektia. Aamun harkat sujui ihan mainiosti ja kaikki oltiin aika innoissamme, mutta sitten mulle iski taas tosi kova mahakipu ja tärinä, ihan samanlainen kun viimeks kun olin Lontoossa?! En yhtään taas tiiä että mikä oli, mutta erityisen epämiellyttävä. Missasin kenraaliharkan kun en oikeesti päässyt tuolista ylös, mutta sitten taas noin neljän tunnin jälkeen todella nopeasti parani olo. Esitykseen mennessä olin jo aika kunnossa ja sain kyllä tanssittua meidän Manon-inspiroituneen koreografian paremmin kuin koskaan aiemmin, onneksi. Ois ärsyttänyt ja harmittanut niin paljon, jos en ois tyhmän vatsan takia saanut tanssittua. Pitää toivoa että seuraavaa neljän tunnin intensiivistä mahakipua/tärinää ei tule, ja jos tulee niin sitten on asiaa lääkärille. Mutta kaikesta huolimatta koko toi projekti ja esitys oli ihan todella todella todella siisti ja mahtava juttu, en ois kyllä yhtään arvannut että vaihtovuoden aikana tie veisi tuonne! Koko host-perhe oli katsomassa ja kannustamassa ja esityksen jälkeen mentiin syömään superhyvään meksikolaiseen ja sen jälkeen vielä frozen yogurteille :) <3

Otsikko Maija Vilkkumaan biisistä Monopolii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti