perjantai 22. toukokuuta 2015

Matkaan lähden


Ei oo oikein innostanut bloggaaminen tässä viime(kään) aikoina mutta mä nyt yritän taas! LÄHETÄÄN TÄNÄÄN NEW YORKIIN. Half-term on siis alkanut ja oon aivan törkeen innoissani. En oo koskaan ennen käynyt Euroopan ulkopuolella ja niinpä ootan jopa lentomatkaa, pitkä lento, iso kone, ne siistit telkkariruudut... Takaisin tullaan sitten ensi viikon sunnuntaiksi ja välissä käydään Amerikan puolella vielä Hilton Headissakin! Niitä kuulumisia ja kuvia tuun sitten päivittämään seuraavaksi :) Matkan ohjelmassa on ihan sikana kaikkea ja en vaan yhtään malta oottaa enää :D Jee!

Mutta sitten mitä on jo tapahtunut niin en oo kovin paljoa näköjään kirjoittanut koko tästä kevätjakson loppupuoliskosta, mutta koulua on siis ollut enemmän tai vähemmän ja siellä kaikki on sujunut oikein hyvin. Meillä oli toinenkin päivä West Thames Collegella Random Dance Companyn tanssijoiden kanssa ja tehtiin paljon kaikkia improvisaatiojuttuja, mistä mä ihan tosi paljon tykkään. Sieltä vaan takaisin tullessa eka ei ees älytty että juna oli myöhässä, mutta sitten selvisi että me kun aateltiin olevamme neljän jälkeen tulleessa junassa, olikin se puol kolmen juna vaan melkoisesti aikataulusta jäljessä. Lontoossa 'a train had been hit by a person' - miten konduktööri asian hienovaraisesti ilmaisi, ja sen takia ihan kaikki oli myöhässä. Päästiin kuitenkin Stainesiin asti sitten ihan hyvin, muta siellä kun olisi pitänyt vaihtaa Windsorin junaan niin sitä ei vaan kuulunut. Ootettiin Loren kanssa varmaan lähemmäksi tunti, kun aina tuli kuulutukset että se olisi muka lähellä tulossa, mutta lopulta päädyttiin kävelemään linja-autoasemalla ja sieltä sitten bussilla kotiin. Onneks oli ees nätti ilma!

Säät on täällä tosiaan olleet todella lämpimät jo paikoin, mutta englantilaiseen tyyliin hellepäivän jälkeen saattaakin tulla putki harmaata ja sadetta. Välillä tarvii shortseja, välillä paksuja villatakkeja mutta oonpahan ainakin oppinut pitämään sateenvarjoa mukana. Tanssissa meillä sub dippiläisten kanssa olevilla tunneilla ollaan tehty noita Wayne McGregor -hommia ja sitten vaan full dippiläisten tunneilla ekaksi työstettiin sooloja ja sitten esitettiin ne 'audition' -henkisessä tilanteessa, jossa katsomassa ja arvioimassa oli molemmat tanssinopettajat ja sitten yksi opettaja näyttelemispuolelta :D Sooloja oli yksi lyrical jazz joka oli Marcin tekemä kaikille sama, yksi afrojazz joka oli Eleanorin tekemä kaikille sama, yksi lyrical itsetehty ja yksi afrojazz itsetehty. Mulla oli biiseinä First Aid Kitin Stay Gold ja sitten Lioness Hunt Leijonakuninkaan musikaaliversiosta :D Oon ihan tyytyväinen mun omiin koreografioihin, tosi lyhyessä ajassa sain ihan esitettävän arvoista materiaalia kasaan. Eilen saatiin koulusta sekä tanssista että näyttelemisestä koko kuluneen vuoden arvosanat. Tanssista sain D* eli distinction star, 540/540 ja näyttelemisestä olin kanssa kaikista uniteista saanut distinctionit :) Megajee! Vaikka sinänsä ei oo niin väliä että millaisia arvosanoja täällä saisi, niin kyllä se ihan huikeelta tuntuu saada tosi hyvät arviot. Ja oon mä kyllä parhaani yrittänytkin tehdä!

Näyttelemisessä meillä oli tosiaan jakso ohjaamista ja oli kyllä tähän mennessä vähiten lemppari homma tehdä, vaikka lopputuloksesta ihan hyvä tulikin. Mulla oli ohjattavana pätkä lapsille/nuorille suunnatusta näytelmästä Fairytaleheart ja näyttelijöinä Alexa ja Amy :) Sit mä ite näyttelin nörttipoikaa ja hullua dj-tyyppistä hahmoa ja se oli heti taas paljon hauskempaa kuin ohjaaminen. Ja yksi toinen juttu kans näyttelemiskurssiin liittyen, meidän kun aiemmin vuonna piti kirjoittaa omat käsikirjoitukset jotka sitten lähetettiin National Theatren New Views -kilpailuun niin pääsin siinä top 50 joukkoon ainoona meidän koulusta! Vähän nauratti kun kirjotin sen mun tekstin yhdessä päivässä ja ei se ollut ihan valmiskaan kun luonnoksetkin hyväksyttiin, enkä oo tainnut koskaan ennen ees yrittää kirjottaa näytelmää, mutta ei huono :D

Oon taas useempana kertana käynyt Lontoossa, niin museoissa kuin vähän kaupoillakin ja kyllä mä vaan niin paljon siitä kaupungista tykkään! Yks tosi kiva museo missä en ollut ennen käynyt oli Geffrye Museum, joka on 'kotimuseo', eli siellä esiteltiin eri aikakausien asumismuotoja ja elämää ja kaikkea kotiin liittyvää, kaikki oli tosi hienosti tehty ja itse miljöökin oli supernätti. Yksi syy pääkaupunkivisiiteille on myös ollut kolmen viikon mittainen tanssikurssi The Placella. Tunnit on olleet kerran viikossa ja siellä tehtiin Horton-tekniikkaa. Tekniikka ei mitenkään oo mun lemppari enkä myöskään oo siinä kovin hyvä ja juuri siksi oli toi kurssi niin hyvä. Loman jälkeen alkaisi sitten release-kurssi, mikä taas on ihan mun lempparijuttuja niin enköhän mä sinnekin sitten kerkeä!

Viime viikon viikonloppuna kävin pikapyrähdyksellä Suomessa kurjien juttujen merkeissä, mutta oon todella onnellinen että pääsin sinne käymään. Vaikka ei ollutkaan iloinen 'loma' niin monta kertaa pahemmalta olisi tuntunut, jos en olisi päässyt paikalle. Ja oli matkassa hyviäkin puolia, näki taas perhettä, sukua ja vähän kavereitakin, unohtamatta Back to the 80's -musikaalia!

Mitähän muuta tässä oisi tapahtunut... yhtenä viikonloppuna näin taas Windsor Girls'/Windsor Boys' -porukkaa partyjen merkeissä ja huomennakin olisi taas juhlakutsu vastaaviin, mutta New York New York... Oon kyllä tosi kiitollinen siitä että oon Lorenin kautta tutustunut ihan todella mukavaan kaveriporukkaan koulun ulkopuoleltakin. Sitten tässä yks päivä käytiin taas tiiveimmän (onko sana?) college-porukan kanssa Creamsissa letuilla/pannareilla/keksitaikinoilla ja oli kyllä niin hyvä milk choc chip cookie dough vaniljajätskillä <3 Vein kans kavereille maistiaiseksi suomisuklaata ja kaikki tykkäs! Ja yksi suuri juttu vielä nyt tulee mieleen, kävin maanantaina 'siistimässä latvat' ja kampaaja leikkasi varmaan kymmenen senttiä pois :( Tukka tuntuu tosi paksulta ja ei näy kaksihaaraisia, mutta ei oo kivaa. Mun mielestä 'as little as possible' ja 'just a tiny bit' ei tarkoita ihan noin paljoa, mutta tyylinsä kullakin. Ja hiukset kyllä onneksi kasvaa. 

Tästä lähtee kyyti lentokentälle reilun puolen tunnin päästä ja jännittää tosi paljon, mutta parhaalla mahdollisella tavalla!

(Otsikko Virve Rostin biisitä Menolippu :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti