maanantai 15. syyskuuta 2014

Parin viikon menot ja meiningit

Tänään tulee kolme viikkoa täyteen täällä! Tosi lyhyt mutta tosi pitkä aika. Oon tässä parin viikon kirjoittamattomuuden (nää on näitä sanoja mitä ei oo englannin kielessä :D) aikana tehnyt kaikenlaista. Oon tavannut tuttuja ja "sukulaisia", hankkinut kirjastokortin ja saanut viimeinkin pankkikortin, muuttanut ja aloittanut koulunkäynnin.

Opiskelen täällä pääaineena tanssia ja muina aineina näyttelemistä ja englantia. Kaiken kaikkiaan mulla on tosi kiva lukkari, kolmena aamuna meno 8:45, kerran 10:30 ja  12:45. Koulu sitten loppuu kahtena päivänä 14:15, kahtena 16:00 ja kerran 17:30. Tanssia on kuusi kertaa viikossa ja muita aineita kolme. Lisäksi mulla on kerran viikossa tutor-oppitunti, ylimääräinen balettitunti, itsenäistä opiskelua sekä enrichmentina College Musical, joka tulee olemaan Hairspray :) Tiistai-, torstai- ja perjantaiaamuna on vielä mahdollista mennä "bootcampeille", eli ylimääräisille lihaskunto- ja venyttelytunneille. Muuten tosi hyvä, mutta mun pitäisi lähtee 7:12 -bussilla että ehtisin, eli herätä superaikaisin. Ja sitten täytyisi vielä ootella puolisen tuntia ennen harkkojen alkamista :/ Mutta pitää katella, jos ainakin venyttelyyn yrittäisi mennä!


Tunnit koulussa on tosi kivoja. On huippua, kun ei oikeesti tarvitse opiskella mitään matikoita ja fysiikoita ja kemioita ja biologioita :D Ootan vaan sitä hetkeä, kun sitten vuoden päästä palaan pitkän matikan ääreen... Oon huomannut, että englanniksi oon vähän hiljaisempi kun suomeksi. Kyllä siinä on iso ero, että voiko ilmaista itseään sataprosenttisesti vai ei, mutta oon kyllä silti urheasti puhunut parhaani mukaan :) Koko ajan on helpompi vaan papattaa menemään ja tutustua ihmisiin.

Mun koulussa on todella paljon oppilaita ja summa tuntuu vieläkin suuremmalta koska oon aina ollut pienessä koulussa. Välillä tuntuu ihan hullulta kun joka päivä näkee uusia naamoja ja tunnistaa ehkä kaksi, mutta kyllä siihen jo rupeaa tottumaan näin yhden viikon jälkeen :D Lounas ei oo ilmaista eikä lämmintä, mutta eväsretkimeininkikin on ihan okei :) Sekä näyttelemis- että tanssitunnilla on pukusäännöt, mikä tuntuu vähän hassulta. Mutta ollaanpahan sitten ainakin tyylikkäitä kokomustissa!Muutettiin tässä saman kadun varrella parisensataa metriä, mikä sekin oli kyllä ihan tarpeeksi pitkä matka varsinkin sänkyä kantaessa :D Matkan varrella on tietysti hotelli, missä vietettiin häitä sängyn- ja työpöydänkannon aikana, mutta selvittiin! Tykkään hirmuisen paljon mun uudesta huoneesta, pitää vielä yrittää katella tänne kaikkia sisustusjuttuja. On ihan outoa olla tauluttomassa huoneessa todella tauluntäyteisen lapsuuden jälkeen :D Askartelin seinälle kuitenkin tommosen lippunauhan (a.k.a bunting), josta tykkään kovasti.Tällä hetkellä eniten mietityttää se, että mitä meinaan laulaa ensi viikon maanantaina. Periaatteessa oon kyllä jo varmasti mukana Hairsprayssa, mutta kaikkien pitää vielä koelaulaa. Sinänsä hyvä juttu, mutta en ihan varsinaisesti oo mikään laulaja. Vaihtoehtoina mulla on lähinnä Disneyn biisejä :D Onneksi tosiaan on vielä viikko!

2 kommenttia:

  1. Hei teeks meän häihin kans lippunauhoja!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nää on yksipuolisia että jos haluut 2d-häälippunauhat niin voin tehdä mutta jos semmoset mitkä kestää katsomista molemmilta puolilta niin en ehkä osaa auttaa :D

      Poista