sunnuntai 31. elokuuta 2014

Missä kadut kulkee lujempaa

Huomenna tulee viikko täyteen englantilaiselämää. Jännää! Mä tunnen oloni jo nyt ihan paikalliseksi, koska oon ruvennut juomaan teetä. Meillä tulee hanasta yhtä nappia kääntämällä kiehuvaa vettä ja ostettiin tänään uudenlaista chai-teetä. Tässä on ekstrapaljon kardemummaa ja tää tuoksuu ihan pullalta <3 Oon myös vaihtanut puhelimessa suomiliittymän englantilaiseen.

Torstaina oli enrolment, jossa ei vielä oikeestaan selvinnyt mitään uutta. Seuraavana torstaina on sitten kattavampi infotilaisuus ja eräänlainen tutustumispäivä. Perjantaina saa tietää lukujärjestyksen ja itse opetus alkaa maanantaina 8. päivä. Vielä viikko lomaa siis jäljellä :) Tosi kiva murheellisehko mies tossa alakulmassa!


Oltiin perjantaina Lontoossa Camden Townissa ja syötiin supermegahyvää street food market -ruokaa. Mun valinta oli kikherneburgeri bataattimajoneesilla ja parhaista parhain valinta olikin <3__<3 Voisin syödä tuolla joka päivä jos vain voisin. Camdenissa sain kanssa kumpparijahdin onnelliseen päätökseen! Käytiin myös Primarkissa ja oli ihan hirveetä :D Mitään ei nää ihmisiltä ja kaikki huitoo eteensä katsomatta lastenvaunujen ja lapsikatraiden kanssa. Mutta löysin yökkärit ja maailman hienoimman Hogwarts -paidan, joka korvaa kyllä kaiken ryysiskärsimyksen.


Lauantainakin oli Lontoo-päivä. Windsorista kulkee junat sekä Waterloolle että Paddingtonille, mutta ollaan molempina päivinä menty Waterloon junalla. Aseman lähellä on Southbankin alue, jossa on parisen kuukautta ollut käynnissä Festival of Love ja kaikkea siihen liittyvää toimintaa. Festivaali loppuu kaiketi tänään, mutta eilenkin siellä oli vielä hienoja rakennelmia ja paljon ihmisiä! En oo kyllä ihan varma, että mitkä kaikki jutut olivat liitoksissa festariin, mutta joka tapauksessa oli siistiä kierrellä tuolla :D
Mulla oli to-la tosi hyvä kolmen päivän frozen yogurt -putki. Fiilikset vähintäänkin nämä!Southbankissa oli myös tosi cool skeittipaikka (jota kylläkin uhkaa lopettamisvaara) ja skeittilautojen hautausmaa (jossa kylläkin oli myös paljon roskia).


Iloinen Lontoo-pönötys :)Melkoiset oli maisemat! Tuntuu kyllä tosi oudolta, että Lontoo on noin vaan junamatkan päässä ja täysin saavutettavissa, eikä enää sellainen matkakohde. Ei tarvitse varata lentoja ja hotelleja vaan voi vain mennä.Lauantain varsinainen missio oli Once -musikaali, joka oli ihan törkeen hyvä! Kaikki oli taitavia laulajia ja soittajia ja suurin osa näyttelijöistä puhui vielä irkkuaksentilla. Mikä vois enää olla paremmin? :D Musikaalit on huippuja.Tänään käytiin pyöräretkellä ja pysähdyttiin Dorney Courtin kahvila-puutarhassa. Oli nättiä!Paluumatkalla pyöräiltiin Eton Collegen soutukeskuksen kautta. Tuolla soudettiin 2012 Lontoon Olympialaisissa! Tässä on lähistöllä paljon muutakin kaikkea siistiä. Torstaina käytiin katsomassa tässä ihan lähellä uuden Tarzan-leffan kuvauksia. Vähän kaukaa tosin, mutta kuitenkin! Puvustus näytti hienolta :D

Otsikko Scandinavian Music Groupin biisistä Kun Tuuli Oli Viilee!

4 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia! :) Lontoon Primarkit on kyllä ihan tuskaa, onneks niitä kuitenkin löytyy aika monesta kaupungista niin niissä pienemmissä (esim. meillä :D) ei oo niin hirveetä ruuhkaa.

  http://punainenpuhelinkoppi.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) ooh oispa ihanaa jos ois primark täälläkin! en tiiä missä on lähin mutta lontoossa oli kyllä kamalaa :D

   Poista
 2. Vähän ihana tää sun blogi, liityin lukijaks! Mielenkiintosta lukee muidenkin brittivaihtareiden blogeja, oon nimittäin itekkin Englannissa vaihdossa nyt :) http://nykanenpeppi.blogspot.co.uk/ on osote, käy ihmeessä tsekkaa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäkin kävin lukemassa ja liittymässä :D ihanaa löytää lisää brittiblogeja :)

   Poista