sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Sarja aurinkoisia päiviä

Alkusyksy on mun mielestä ehkä paras aika vuodesta. Tai ainakin alkusyksyn säät voittaa kaikki muut! Viileitä mutta aurinkoisia päiviä on riittänyt ja toivottavasti tulee vielä riittämäänkin. Aamulla ei yhtään harmita ootella bussia kadunvarressa kun kaikkialla on nättiä ja usvaista. Muutenkin tykkään paljon mun bussimatkasta kouluun. On idyllisiä hevosten laiduntamia niittyjä ja kauniita vanhoja taloja. Koko tää alue on oikeastaan tosi perinteisen englantilainen! Välillä kyllä täyteensullotut myöhästelevät aamu- ja iltapäiväbussit ärsyttää, mutta ruuhka-ajan ulkopuolella on kivaa.

Tänään käytiin Lontoon olympiapuiston alueella. Siellä juostiin Color Run (passiivissa, minä itse en juossut :D) "Happiest 5K On The Planet!", johon Shannon osallistui. Me kannustettiin ja katsottiin :) En oo aiemmin tainnut olla katsomassa mitään juoksukisoja, mutta en usko että mikään muu kilpailu on noin pitkälle brändätty. Mutta todella hauskalta vaikutti!


Itse puisto oli hieno. Oli boulderointiseinä veden äärellä, maan korkein veistos ja erilaisia aktiivileikkipaikkoja. Hyvä juttu itsessään on myös se, että Olympialaisia varten rakennettuja stadioneja ja muita rakennelmia käytetään aktiivisesti kisojen jälkeenkin :)
Aamummalla oli aika sumuista ja harmaata, mutta pian aurinko alkoi paistaa ja sumu muuttui väripulveripilviksi.


En oo ihan varma, että oliko tää häkkyrä hieno vai ei, mutta ihan vaikuttava näky sinänsä!


Symppis jäätelöauto!

Puiston kyljessä on valtava ostoskeskus, missä syötiin ja kaupusteltiin Color Runin jälkeen (edelleen jotenkin kuulostaa siltä, että oisin oikeesti osallistunut, mutta ei :D). Kauppakeskus oli hieno, mutta vähän turhan suuri. Siellä oli ehkä suurin piirtein kaikki mahdolliset kaupat, mutta mä tyydyin tekemään täsmäiskut muutamaan. Tuli hirveen hyvä mieli, kun vaan käveli tyynesti Primarkin ohi, eikä mennyt ahdistumaan jäätävään ihmis- ja vaatepaljouteen.
Tämmöset ostin! Kaikista tykkään hirmuisen paljon; materialismionnellisuus on ihan käypää onnellisuutta aina välillä :) Mun vaatevarasto säilyttää siis musta-, harmaa-, valkea- ja viininpunapainotteisuutensa... Mutta on mulla ne yhet pinkit housut sentään :D

Otsikko Scandinavian Music Groupin biisistä Tästä Eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti