torstai 13. marraskuuta 2014

Onnellinen marraskuu

Hyvin oon taas kirjoittanut aktiivisesti... lol. Mutta, oon taas hommaillut tässä kaikkea. Viime viikolla taisi yhtenä aamuna käydä lämpötila nollassa (!) ja muutekin oli melko vilpoisaa, mutta nyt on taas ollut paremmat kelit ja elämä menee mallikkaasti. Tän viikon lauantaina ollaan menossa Lontooseen katsomaan Leijonakuningas musikaalina, innostusaste n. 27485759438 <3 Leijonakuningas on yks ihan mun lempilempilempileffoja ja osaan kaikki biisit ja ah ja voih kaikki on vaan täydellistä.

Viime viikon sunnuntaina illalla oltiin katsomassa Warhorse-ilotulitusshowta. Mentiin sinne risteilemällä ja Windsor oli nätti jokinäkökulmastakin! Show pidettiin valtavalla hevosradalla ja paikalla oli myös tivolityyppinen ja ruokakojuja. Mä söin ihan törkeen hyvät chipsit eli ranut eli ranskikset eli ranskalaiset (:D). En oo koskaan aiemmin tainnut olla katsomassa ilotuksia ihan tohon malliin showna, sillä tässä pyöri maassa teatterihko esitys samalla (messissä oli myös oikeita hevosia) ja kaiuttimista kuului luettuna Warhorse -kirjan tarina ja dramaattista taustamusiikkia. Kaikki paikallaolijat tungeskeli eturiviin nähdäkseen ne maanpinnan tapahtumat, niin hetkellisesti melkein tuntui kuin oisi ollut jollain keikalla :D Mutta oli hieno ja vaikuttava show!









Viime viikolla tapahtuneita asioita: maananaina laulettiin musikaalitunnilla disneybiisejä! Mm. duetoin kauniisti A Whole New Worldin (itsehän lauloin siis Aladdinia). Keskiviikkona mulla meni oikeestaan koko päivä läksyhommissa, juhuu. Tää oli eka kerta kun oli oikeesti ihan sikana hommaa, mutta kyllä mä silti mielummin kirjotan kymmenen sivua tanssiin liittyviä asioita kun kaks sivua vaikka biologiaa. Ja kyllä muuten nyt on baletin terminologia tallennettuna aivoihin! Perjantaina meiän koululla oli esiintymässä ja vierailemassa Laban-tanssikoulusta kolmannen vuoden opiskelijoita. On vaan tosi siistiä, että tommosesta koulusta mistä on Suomessa vaan kuullut, niin täällä sieltä vaan tulee reilu neljäkymmentä opiskelijaa käymään omalle koululle?! Mutta juu, oli kyllä taitavia. Ja sitten koko viikon läpi kirjoitettiin omia näytelmiä. Meiän näytelmästä ei aluksi meinannut lähteä syntymään yhtään mitään, muta kyllä me lopulta jotain saatiin aikaiseksi. Välissä kyllä ehdittiin esim. tarkastella koko Kuopio läpi Google Mapsista, kaikki oli tosi vaikuttuneita siitä, että tunnistin satelliittikuvasta rakennuksia :D


Perjantaina olin dress up -partyissa. Aattelin että on hyvä pysyä tällä turvallisella Harry Potter -linjalla niin olin sitten ankeuttaja (eli edellisviikkoisen mustan mekon sijaan mulla oli musta paita ja musta hame ja ei pimeän piirtoa, jos on kerta hyvä kaapu niin miksipä sitä vaihtais?). Oli kivaa ja tutustuin uusiin ihmisiin! Edelleen tuntuu oudolta kun päivittäin tapaa ihmisiä, joita ei oo ikinä ennen nähnyt, mutta jotka kuitenkin on samassa koulussa.

Lauantaina oli toinen ilotulitustapahtuma. Täällä ilotulitukset ylipäänsä on paljon yleisempiä kun Suomessa; tässä kun on ollut pimeämpiä iltoja niin harva se päivä kuuluu pauketta ja näkyy valonvälähdyksiä. Koko lauantaipäivän satoi ja ropisi, mutta just ennen ensimmäisten ilotulitteiden sytyttämistä sade loppui, mikä kyllä lämmitti katsojan sydäntä kun ei tarvinnut tähystellä vesipisaroita naamalle. Hyvin ajoitettu siis! Tää oli perinteisempi ilotulitusshow, taustamusiikkinakin toimi hittibiisit eeppisten fantasiataustojen sijaan. Vika biisi oli Let It Go ja hirveesti ois tehnyt mieli laulaa mukana, mutta ei ollut ihan tarpeeks äänekkäitä tulitteita siihen kuitenkaan :D Tää show oli Eghamissa ja ennen ilotulitusten alkua syttyi myös aikamoisen kokoinen kokko.





Sunnuntaina oli taas Lontoopäivä, tän visiitin missiona jouluostostelu. Aloitettiin käymällä taas Nordic Bakeryssa ja aijaijai miten hyvältä maistui kunnon pannari kanelilla <3 Pannariasteikolla laittaisin tän todella korkeelle, yks ihan parhaita pannareita mitä oon ikinä syönyt. Heti mummin tekemien jälkeen!


Joulu tulee <3

Tää oli mun ensimmäinen kerta Selfridgesilla ja kyllä oli hienoa. Koko tavaratalokin oli jo ihan joulutunnelmissa. Tykkään hirmuisesti ihan vaan katsella kaikkia ihania kalliita asioita, mutta kyllä vähän hirvitti kun esimerkiksi löysin aikalailla täydellisen kaulahuivin ja hintalapussa luki £325. En ostanut. Siellä oli myös ihan mieletön herkkuosasto; oli suklaita ja leipiä ja kakkuja ja kaiken maailman teejuttuja ja marmeladeja ja oikeestaan en keksi mitään, mitä siellä ei olis ollut. En kyllä ostanut mitään, mutta kiertely ja kaartelu ajaa joskus ihan saman asian :) Hyvä oli myös kirjaosasto!






Olihan nää kaikki jouluikkunat ihan mielettömän hienoja, mutta ei vaan tullut samaa fiilistä kun Sokoksen symppiksistä tontuista ja liikkuvasta pukista.



Oisin aika valmis vastaanottamaan esimerkiksi nämä <3___<3


Starbucksiin oli tullut joulun erikoisuuksia ja sunnuntaina maistoin gingerbread lattea. Oli hyvää, eikä ollenkaan semmosta äklömakeeta, mutta chai latte on edelleen chai latte. Pitkästä aikaa söin myös frozen yogurtia! Froyo on vaan ehkä parasta, kaiholla muistelen sitä lopettanutta Windsorin frozen yogurt -kahvilaa. Tänne avautui kyllä Creams-jäätelökahvilaketjun paikka jokunen viikko sitten, mutta jätskiä voi ostaa kotiin ja se maistuu samalta kun kojusta ostettuna, froyo ei. Ja vaikka Creamsin jäätelöt maistuu kyllä hyvältä, se kahvila on aika jäätävä. Kaikki on violettia tai mustaa, se on tosi iso jätskipaikkamittapuulla, siellä on todella feikki jenkkidiner-sisustus ja -'tunnelma' ja iso, ruma diskopallo katossa. Ei ollenkaan semmonen kahvila, missä viihtyisi kovin pitkään :(


Tältä mä taas näytän.

Tällä viikolla musikaalissa laulettiin pelkästään High School Musicalin biisejä :D Siitä kun oon viimeks kattonut minkään niistä leffoista on jo useempi vuosi aikaa ja olin onnellisesti unohtanut kaikki kappaleet, mutta nyt ne on aika tauotta soineet mulla päässä. Me ollaan musikaaliryhmän kanssa ennen joulua menossa käymään jonkin sairaalan lastenosastolle pukeutuneina Disney-prinsessoiksi, mikä vaikuttaa todella hienolta jutulta. En ihan tiiä, että mitä me siellä tehdään, mutta toivottavasti ainakin tuodaan iloa ja hyvä mieli niille lapsille :)

Alustavasti on jo päätetty, kuka pukeutuu miksikin hahmoksi ja musta tulee kai Helinä-Keiju. Oisin halunnut olla Tähkäpää, mutta joku tyttö, joka oli ensimmäistä kertaa musikaalitunnilla oli itsekseen vissiin päättänyt, että hän muuten sitten on Tähkäpää, kun kerta oli muutenkin aikonut cosplayata hahmoa keväällä. Muuten kiva, mutta sillä oli pinkki, lyhyt tukka, oliivi-iho ja tummanruskeet silmät. Mua oikeesti kyrsi ihan sikana koska kyllähän mä nyt vaan oisin parempi Tähkäpää, heh. Ja oon uskollisesti ollut kaikilla tunneilla ja huh, kaikkea. Nää on vakavia asioita... mutta saanpahan lohduksi sitten edes siivet :D

Eilen oli tosi tanssintäyteinen päivä, koulussa ekalla tanssitunnilla tehtiin ihan törkeen hyvää improa. En tiiä, että onko koskaan aiemmin tullut sellainen fiilis kun eilen. Meitä oli siinä vaan kaks ja kaikki tanssi tuli vaan ihan todella luonnollisesti. Oon ihan fileissä kun vaan mietinkin nyt! Ja eilen viiden jälkeen lähdettiin tanssiosaston kanssa Lontooseen katsomaan Jasmin Vardimonin koreografia Park. Mentiin ehkä ruuhkaisimmalla junalla, missä oon koskaan ollut, ei mukava kokemus. Itse tanssiesitys sen sijaan oli! Ei ollut paras esitys ikinä, mutta ihan tajuttoman taitavia tanssijoita ja paljon wow-kohtia.



Eka kerta Lontoon bussissa täällä! Ja muutenkin oon tainnut olla punaisen double-deckerin kyydissä viimeksi neljävuotiaana :D

Kotimatka oli myöhäinen ja väsynyt, mutta Windsoriin tullessa olin ainoo matkustaja mun vaunussa eikä kukaan heittänyt kananmunalla!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että meette ilahduttamaan lapsia! Ps. Oisit paras tähkis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, toivon ne sitten on oikeesti ilosia :) ja niinpä!!!!!

      Poista