tiistai 25. marraskuuta 2014

Rauhaa ja rantaviivaa

Olin viikonlopun Poolessa kyläilemässä Vilman luona. Sunnuntai-iltana oli vähän hassua palata taas puhumaan ainoastaan englantia, kun oli just puhunut omalla äidinkielellä sydämensä kyllyydestä. Mutta nyt oon ihan palautunut :D Oon ollu tässä enemmän tai vähemmän kipeenä viikon verran ja torstaina olinkin koko päivän kotona, join ehkä kolme litraa teetä ja katsoin koko Ylpeys ja Ennakkoluulo -sarjan, mutta pienestä flunssasta huolimatta oli todella kiva viikonloppu ja näinkin taas ihan uudenlaisia englantilaismaisemia. En ollut ikinä aiemmin käynyt tuolla eteläisessä Englannissa ja lisäksi vaihdoin junaa mennessä Readingissa ja tullessa Wokingissa, että tässähän on ihan kierretty ympäri maata. Poole on ihan Bournemouthin kyljessä, joten sekin tuli nähtyä. Ja sunnuntaina käytiin vielä Dorsetinkin puolella. Kaikkialla oli meri! Ja merituuli. Ja aikamoiset näkymät.


Perjantaina käytiin katsomassa Matkijanärhi ja siitä asti mulla on soinut päässä tämä. Ihan hyvä biisi sinänsä ja tykkäsin tosta kohtauksesta leffassa, mutta neljä päivää yhtä laulua on musta vähän liioittelua. Lauantaina kierreltiin Bournemouthin keskustassa ja rannalla. Oli vähän hassua käydä niin kesäkohteessa näin marraskuussa, mutta eipähän ollut auringonottajalegioonia ja jäätävää tungosta. Ja oli kaupunki nätti näin jouluisissakin tunnelmissa!
Tosi symppis tosi kalastajan näköinen kalastaja.
Rantahiekan läpi kulki myös tällaisia virtauksia. Hyppäsin yli :)
Kävin rannalla ja pönötin.


Koska yritän kuitenkin pienesti taistella tylsiä pönötyskuvia vastaan, niin aina hienoissa maisemissa on otettava hyppy/tasapaino/epämääräinen riehuminen -kuvia. En oo ihan varma, että onko nää nyt hyviä vai ei, mutta ainakin hauskempia katsoa jälkeenpäin :) Ja kaatumisista ja välivaiheista on aika korvaamatonta kuvamateriaalia, ehheh.En oikein tykkää käsitteestä riemuidiootti, mutta tässä on kyllä yks. Myös yhtäkkinen valaistuminen.


Tosiaan oon elänyt hiukan rumempiakin marraskuisia päiviä.Käytiin kahvilla ihan superissa paikassa, mutta teen siitä ihan oman postauksen. Sattui olemaan vähän spesiaalimpi tapaus :)Kamalin koriste pitkään aikaan - palomiespukki :DKuukausi jouluun! Täällä alkaa kaikkialla olla jo joulutohinat täydessä käynnissä. Lumettomuus kyllä vähän harmittaa, mutta ehkä sekin on korjattavissa tarpeeks suurella määrällä jouluvaloja ja muuta rekvisiittaa :)


Tää nyt ei oikein luonnollisesti istu tänne väliin, mutta olipahan söpö roskis Poolessa!Sunnuntaina käytiin Durdle Doorissa, joka on osa jurakautista rannikkoa. Vesi tuolla oli melkein välimerellisen turkoosia ja maisemat ihan tajuttomat upeat.
Tuonne meni joukko sukeltajapukuisia retkeilijöitä uimaan, kun lähdettiin. Itse en kyllä uskaltaisi lähteä tollaisiin pyörteisiin. En kyllä muutenkaan oikein tykkää uimisesta :D


Yksi kohta rantaa oli aivan ruosteessa, hyvin pisti silmään harmaan ja ruskean ja valkean keskeltä.


Kaikki muu oli todella hienoa, mutta mutaisuusaste oli mun makuun turhan korkea. Tästä hienosta ja varmasti uniikista saven ja kuivuneen mudan liukuvärjäyksestä sain onneks kuitenkin kengät puhdistettua!

2 kommenttia:

  1. Haha hirveä tuo palomiespukki! mut kivaa kateltavaa noi kuvat tollasista yksityiskohtajutuista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, nyt kun näitä joulukoristeita alkaa olla enemmänkin, niin on tullut vastaan muitakin yhtä kauheita :D mulla tulee koulumatkalla vastaan esimerkiks vilkuttava todella creepy pukkipatsas.

      Poista