keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Yllättyneet kuokkavieraat

Reilu viikko sitten oltiin Vilman kanssa vähän nälkäisiä ja kahviloinnin tarpeessa eikä oikein haluttu mennä a. Costaan, b. Starbucksiin eikä edes c. Caffè Neroon. Nää ois kaikki olleet hyvin lähekkäin siellä missä oltiin, mutta onneksi kulmilla oli myös Flirt Café Bar.Paikka näytti tosi lupaavalta ulkoa ja onnellisina ja tyytyväisinä astuttiinkin ovesta sisään. Flirt oli todella kotoinen ollakseen kuitenkin aika iso; oli joulukoristeita ja todella sekalaisia tuolimalleja, moniväriset seinät ja katto täynnä erilaisia sisustuselementtejä. Tilattiin syömiset ja juomiset ja istuttiin oottamaan. Pöytään sai sivuhyllyltä erikseen hakea megasöpön kastikeämpärin, jossa oli ketsuppia, majoneesia ja viinietikkaa (<3).Chai latte sai mun hyväksynnän ja bataattiranut oli ihan törkeen hyviä! Oltiin ja syötiin ja hengailtiin iloisina mutta sitten...


...plot twist, paikassa alkaakin hopeahäiden juhlinta.

Oltiin vähän hämmentyneitä, mutta niin siellä kaiuttimista kuulutettiin, että morsian saapuisi paikalle pian ja pyydettiin kännyköiden laittamista äänettömälle. Tuntui tosi hassulta, että meidän ei-juhlavieraiden annettiin olla tuolla ihan vapaasti, mutta vaan toinen puoli tilasta oli varattu häähommiin.
Hääparin astellessa vieraiden eteen kerrottiin kaiuttimista heidän koko 25-vuotinen historiansa. Uusi ystävämme Tracy oli parin tapaamishetkellä valmistunut yliopistosta vuosi sitten ja asui lähellä Bournemouthia. Tracyn kämpästä hajosi joku juttu, ja sitä korjaamaan tuli mekaanikko Martin. Näillä kahdella osui hyvin persoonat yhteen, mutta Tracy oli ollut jo 4 vuotta suhteessa toisen miehen, Andyn kanssa. Tracy ja Martin eivät sitten vaihtaneet numeroita tai mitään. Muutama viikko myöhemmin Tracy oli vierailemassa jossain toisessa kaupungissa kaverinsa luona maatilalla. Kaveri vuokrasi maatilan latoa, ja siellä yllättäen pitikin työpajaansa Martin! Tracy ja Martin hengailivat ja tutustuivat ja olivat ihan luotuja toisilleen, mutta Tracy edelleenkin seurusteli, eikä ollut valmis eroamaan. Tracyn lähdön hetkellä Martin lupasi, että viikon päästä odottaisi jossain risteyksessä Tracya, joka voisi joko tulla tai jättää tulematta. Tracy oli sitten päättänyt, että ei ole valmis riskeeraamaan vakituista toimivaa parisuhdetta, ja olikin sovittuna tapaamispäivänä matkalla Andyn autossa viettämään viikonloppua Andyn vanhempien kanssa. Lähellä tapaamispaikkaa auto jumittui liikennevaloihin, ja Tracy näki Martinin. Sillä hetkellä hän sitten päätti, että Martinissa oli jotain ihan erityistä, sanoi Andylle että tää oli tässä ja astui ovesta ulos. Tracyn kaikki tavarat jäivät Andyn autoon, eivätkä he enää koskaan tavanneet. Tracy ja Martin sen sijaan hyppäsivät uuteen suhteeseen ja kommellusten jälkeen reilun kuukauden kuluttua menivät naimisiin. Ja ovat edelleen onnellisina yhdessä 25 vuoden jälkeen! Matkan varrella oli asuttu vaikka missä, kohdattu vaikeuksia, saatu pari lasta ja tehty vaikka miljoonia juttuja, mutta aina yhdessä.


Kuokkavieraana on hyvä olla.

Koko hommasta jäi aivan tajuttoman hyvä mieli ja usko siihen, että tosirakkautta on olemassa muuallakin kuin kirjoissa. Ihana kahvila, ihana päivä ja ihana sattuma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti