sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Kesä mutta paljon tekemistä

Koulu on taas täydessä käynnissä ja elämä normalisoitunut, ainakin vielä muutamaksi viikoksi. Eka viikko loman jälkeen oli kyllä sekin vielä aika lomaa, mulla oli koulua vaan yhtenä päivänä ja silloinkin vain koe (vuoden ainoo!!!). Aika loppui kesken ja jäi siinä sitten viimeinen vastaus aika lyhyeen mutta muuten meni ihan hyvin. Englantia ei siis oo enää tarvinnut tällä viikolla opiskella ja kieltämättä on paras lukujärjestys koskaan ikinä kun mulla on vaan tanssia ja ilmaisutaitoa :D Ja maanantai kokonaan vapaana. Sitten tiistaisen kokeen jälkeen keskiviikkona junailin Lontooseen kaupoille Marinan kanssa ja illaksi tanssitunnille, kipeydestäkin huolimatta oli tosi kivaa. Torstaina sitten ei tarvinnut niistää enää ihan yhtä rankasti niin kävin katsomassa Frogmore Housen ja puutarhat. Talo on auki vaan ihan parina päivänä vuodessa ja oli kyllä tosi ihana. Ja koko päivä oikeestaan, sääkin oli just täydellinen.Tästä ei normaalisti saa mennä autolla eikä varsinkaan parkkeerata tonne kuvan reunaan (ellei oo kuningatar) ja portti Frogmore Houselle on visusti suljettu, mutta nyt tosiaan kolmen päivän ajan sai siellä käydä vierailemassa.
Tässä siis itse talo. Frogmore House kuuluu kuninkaallisille ja suurin osa huoneista ei ollut näytillä, mutta mitkä oli oli kaikki kauniita ja koristeellisia.Oikeanpuolimmaisessa kuvassa näkyy Prinssi Albertin mausoleumi, joka on sekin joskus yleisölle avoin.


Sitten taas Frogmoren alueen ulkopuolelta: ympäri Windsoria on tässä ihan lähiviikkojen aikana ilmestynyt tällaisia laattoja. Ihan hauskat sinänsä, mutta esimerkiksi tässä kuvassa näkyvä yksilö on keskellä polkua (ei juuri jatku kuvan reunojen ulkopuolelle) jota pitkin pääsee oikeestaan vaan aika nuhjuisen näköseen koirapuistoon. Mutta on siitä sitten vissiin joskus itse kuningatarkin kulkenut :D


Kävelin kotiin kiertoreittiä pitkin ja tällä kertaa muistin ottaa kuvan näistä taloista - eikö näytäkin ihan Likusteritieltä?!


Perjantaina pidettiin piknik college crewn eli Lorenin, Nicolen ja Patrickin kanssa. Sikana ruokaa, huippu keli, huiput kaverit ja ruoka oli kunnioitettavan määrän lisäksi myös huipun makuista, ei mee elämä paremmaksi! Myös oikeesti en hengaile ihan jatkuvasti Long Walkilla, nyt on vaan kuvia siitä parina päivänä putkeen. Ei sillä, ei oo yhtään hullumpi 'etupiha'.

Yritettiin ottaa yhteiskuvia mutta yhdistelmä itselaukaisin ja tyhmät ideat ei aina tuota ihan parasta materiaalia :D Olipahan hauskaa.

Mitähän kaikkee muuta tässä on tapahtunut, lauantaina juostiin Shannonin ja Maddien ja Maddien koulusta ryhmän kanssa Race For Life, hyvin jaksoi pienestä kipeydestä huolimattakin. Tää flunssa on tosiaan edelleen vähän käynnissä mutta voiton puolella onneksi. Maanantaina mulla oli ehkä tuotteliain päivä pitkään aikaan - kävin lenkillä (ja suihkussa), kävelin ympäri Windsoria fiilistelemässä nättiä päivää ja sitä että osasin kulkea kaikkien turistien keskellä, söin puistossa, kävin hankkimassa uuden bussipassin ja kotiin suklaa-frozen yogurtia, tein kaikki läksyt, laitoin itelleni tosi hyvän päivällisen ja sitten vielä venyttelin tosi perusteellisesti, ei tapahdu ihan joka päivä. Tiistaina sitten alkoi koulu taas oikeesti ja tanssissa tehtiin kaikkia kivoja improjuttuja. Keskiviikkona oli kans koulun tanssista ekstraharkat koska torstaina meillä oli vuoden viimeinen esiintyminen, Random Dance Companyn ja West Thames Collegen kanssa tehdyn projektin tiimoilta.


Esitys meni hyvin vaikka mulla olikin pohkeet ja selkä ehkä maailman isoimmassa jumissa :D Meidän tanssikurssilla oli muutama kakkosvuotelainen jotka siis nyt ovat täysin päättäneet koulunsa ja oli huippua että kaikki (paitsi yks kylläkin) tuli vielä tohon vikaan esitykseen, nyt ei sitten enää viimeisinä viikkoina nää kaikkia tunneilla :(

Tää viikonloppu on ollut hyvin aktiviteettitäyteinen, eilen oltiin eräänlaisessa seikkailullisessa luontopuistossa ja tänään sitten Eghamin puolella Magna Cartan allekirjoittamisen 800-vuosipäivään liittyvissä juhlallisuuksissa. Huomenna alkaakin sitten kolmanneksi viimeinen kouluviikko, ihan outoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti