maanantai 22. kesäkuuta 2015

Teetä ja jäätelöö


Viime maanantai oli kaikin puolin huippu päivä. Mulla oli taas vapaata mutta menin kuitenkin koululle pariksi tunniksi tekemään läksyjä, jee. Me ollaan tanssissa puolet tunneista full dip -näyttelijöiden kanssa ja yhdessä sitten kaikki opiskelaan unittia 'performing arts business'. On mielenkiintosta ja hyödyllistä joo, mutta musta ei kuulu antaa sikana tutkielmia ja esitelmiä tehtäväksi just vuoden viimesinä viikkoina. Tuntuu siltä että oisin parina viime viikkona tehnyt enemmän läksyjä kuin suunnilleen koko vuotena... Mutta takaisin maanantaihin - ruokavälitunnilla sitten varattiin junaliput ja hostelli pariksi yöksi Skotlantiin! Minä, Loren ja Patrick lähdetään matkaan tasan kahden viikon päästä ja oon ihan törkeen innoissani. Lorenilla loppui koulu jo lounaaseen niin tultiin bussilla takaisin Windsoriin ja älyttiin että siellä oli menossa vaikka mitä Magna Carta -liitännäistä toimintaa. Linnassa liehui valtavan kokoinen Kuningattaren lippu ja kaikki oli pukeutuneet hienosti (tai no ei mun henkilökohtainen lempparijuhlapukutyyli, mutta että oli matchaavat hatut ja hameet ja jakut ja kengätkin suurimmalla osalla :D). Katseltiin siinä menoa ja puhuttiin samalla että mitä kaikkee mun 'haluan tehdä tätä ja tätä vuoden aikana' -listasta oli vielä toteutumatta ja niin päädyttiin spontaanille afternoon tealle. Ja oli hyvää <3 Söin elämäni ekan kurkkuvoileivän ja skonssin ja oli kyllä kaikin puolin tärkeä hetki brittiläisyyden ytimessä, haha. Teen jälkeen katsottiin vielä sotilasparaatin marssia soittimineen. Täällä vissiin päivittäin tapahtuu aina vahtienvaihto, eli pääkatu suljetaan ja isompi komppania vaihtaa paikkaa, mutta itse oon sitä sattunut todistamaan vaan kerran tän vuoden aikana, heti mun ekana päivänä täällä. Karvahatut on silti aina yhtä hyvät!

Tiistaina ja keskiviikkona olin molempina päivinä pitkään koululla musikaaliharkkojen puitteissa. Aikaa on kaksi viikkoa joten kokonaista musikaalia ei oo tulossa, mutta laulut koreografioineen High School Musicalista ja mä oon Ryan :D En oo vielä ihan löytänyt mun sisäistä poikaa mutta onhan tässä vielä tää viikko! Koko musikaali-enrichment ei oo ollut ihan sitä mitä aattelin kun sen valitsin vuoden alussa, mutta aina on ollut harkoissa hauskaa (jos siis on ollut harkkoja...) ja onpahan tullut laulettua. Meillä on kans actingissa menossa jakso, missä tavallaan harjotellaan pääsykokeita varten ja niinpä ollaan niilläkin tunneilla nyt harjoteltu musikaalibiisejä. Ja monologeja taas vaihteeksi.

Torstaina tein oikeestaan koko päivän megaisoa Powerpointia tanssiin, ei elämäni parhaat hetket mutta kyllä on painunut mieleen että millaista on elämä valoteknikkona tai teatterin marketing directorina. Paitsi illalla käytiin jäätelöillä kavereiden kanssa ja päivästä tuli heti paljon kivempi! Jäätelöillä käytiin myös eilisiltana joten kuvat on vähän eri päiviltä. Pitää saada kaikki samaan kollaasiin kun on niin huonolaatusia ettei oikeen viitsi laittaa isompana, heh. Orava ei hengannut meidän kanssa vaan osui vaan matkan varrelle ja näytti hassulta.


Lauantaina melottiin host-perheen oikeelta talolta läheiselle Ankerwyckelle, jossa piknik-lounastettiin. Siellä oli kunnioitettavaan 2500 vuoden ikään ehtinyt valtava marjakuusi, luostarin rauniot ja paljon kasvustoa ja eläimistöä. Thamesia pitkin mennessä nähtiin myös runsas valikoima eri lintulajien edustajia lapsineen, esimerkiksi nää joutsenet:


Eilen päivällä oltiin Lontoossa kyläilemässä perhetuttujen luona ja taas tuli nähdyksi uusi alue kaupungissa (Peckham). Paluumatkalla ajettiin kaikkien kauniiden asuinalueiden läpi ja löysin taas muutaman talon lisättäväksi mun 'tänne muutan jos on 25 miljoonaa ylimääräistä rahaa'.

Nyt alkaakin viimeinen kokonainen kouluviikko (tai no ei kovin kokonainen kun ei tänään ollut koulua eikä oo torstainakaan) ja ensi viikon puolessavälissä sitten loppuu kouluvuosi, en vaan osaa vieläkään yhtään käsittää. Kuitenkin on vielä kaikenlaista odotettavaa tulossa, esimerksi nyt lauantaina Les Misérables!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti